Searchbar

Message

Lili Halo Decoration

Matejev čarobni kutak

4.11.18


Naš mali Matej će još malo pa četiri mjeseca. U petak se po prvi puta okrenuo s leđa na trbuh. Jako je dugačak. Pedijatrica nam je u srijedu na cijepljenju rekla da moramo samo malo vježbati s njime jer je velik. I eto, bez vježbe, frajer se okrenuo sam.
Sada dolazi period kada on više ne može biti na ovoj prematalici. Uskoro će ovaj kutak dobiti novi izgled. Mislim da ćemo konačno proširiti kinbu i sklopiti prematalicu.
Pa dok je kutak još uvijek ovakav, da napravimo kratku turu i pokažemo od kuda je što.
Kinba Babyhood Kaylula Sova je iz dućana Mali zakladi. Predivan krevetić za bebe koji raste zajedno s njima. Toliko kvalitetan proizvod. Pripremam blog post samo o njemu. Dolazi u nekoliko varijanti, bijeli i boje drveta, kombiniran s prozirnim dijelovima kao Matejev ili s kompletnom ogradicom od drveta. Mi smo odabrali ovu kako bismo mogli gledati bebolinca s kreveta.
Predivan mobil iznad Mateja su napravile zlatne ruke BeeBee design. U kinbi su i dvije zvijezde jastuk istog brenda te zvijezda na štapiću i siva dugačka čarapa. Kvalitetni materijali i toliko precizna izvedba. Trenutno je njihov dućan privremeno zatvoren. Čekamo da se vrate nazad :) 
Bijele zvjezdice i predivno slovo M sam već predstavila u prethodnom postu, to je djelo drage Mirne i njezine čarolije koju stvara pod brendom Dreamoholic.
Prematalica je zapravo sklopivi blagovaonski stol iz robne kuće IKEA. 

Matej nosi Mia and Mika moccse. Toliko su mekane, predivno mirišu na kožu, krasnih su boja da želim jedne za sebe :)

Sleepyhead gnijezdo je jedan od najkorištenijih proizvoda za bebe. U njemu Matej spava, igra se preko dana. Tkanina se toliko dobro održava. O ovom proizvodu dobivam toliko upita da ću isto napraviti zaseban blog post. Pogledajte u kojim sve uzorcima dolazi u dućanu Mali Zakladi.

Robicu uglavnom kupujemo u ZARI, H&M i NEXT. 
Milk Magazin je po svuda po stanu. Imam pretplatu i jako me veseli svaki novi broj. Imali ste prilike prelistati ovaj sa slike zajedno sa mnom kroz Instagram stories i jako vam se dopao.

Kozmetika je EUCIRIN, linija za atopijski dermatitis. 
Za svoje klince pažljivo biram proizvode. Posebno pazim na kozmetiku.
Toma reagira na kemikalije crvenilom, svrbežom, suhom kožom i to zna trajati po par dana. Jednom smo nakon dječje igraonice imali epizodu od skoro pet dana problema s kožom. Ali takvu da je po cijele dane plakao. Od tada ga ne vodim na mjesta gdje se klincima pušta pjena party, gdje je zmazani tapison na podu, ne koristim omekšivač za robu ali jako pazim na kozmetiku. A to ste sigurno primjetili i na profilu.
Od kada pazimo na takve stvari, problema nema. Te proizvode koristim i sama na svojoj koži i jako mi odgovaraju. Primjetila sam koliko dugo to koristimo, da me jako smetaju kreme s umjetnim mirisima.

Koristimo Eucerin AtopiControl losion za tijelo i Eucerin AtopiControl ulje za pranje.


Svi me pitate za boju na zidu. To sam bojala dosta davno, a u ovom blog postu može pronaći točnu kombinaciju potrebnu za tu nijansu.
Uskoro planiram i zid obnoviti. Nisam još sigurna u kojem ću smjeru ići. Drago mi je da imam ove fotke za uspomenu da klinci mogu gledati kako im je bilo lijepo dok su bili malci.
Neki dan mi je Toma prišao s IKEA katalogom i rekao: mama blago im se, pogledaj kako je njima lijepo! Smijala sam se danima nakon toga. Njemu je sve kod nas doma svakodnevica, ne kuži da većina dječjih soba ne izgleda tako. Zato se potrudite oko uređenja. Malo boje i par lijepih detalja već čine veliku razliku. Kanta boje za ovakav zid košta max 200kn. Zato valjak u ruke i na posao :)

Sigurno se pitate što je ovo bijelo okruglo na zid? :) E, to je vaza SERAX Belgium dizajnerice Catherine Lovatt. Ostalo je tamo od kada je tu bio moj radni kutak. 

Rastopim se kada vidim tu veselu glavicu kako radoznalo gleda po svuda. Dosta je pisanja, idem leći pored njega u krevet. Koliko mira unese to malo biće.


6 komentari:

Unknown said...

Kako mu je lijepo!!!Ej kako bi se ja tu uselila!!! Koji to put već govorim ������ :D

Anonymous said...

Great post man thanks for sharing this useful information,For Xbox One Jailbreak vist Xbox One Jailbreak with USB download & Xbox 360 Jailbreak with USB download for free follow the link to read more.

If you are looking for a free Nintendo Switch then visit Free Nintendo Switch Giveaway

Mac pro said...

Nice article admin thanks for share your atricle keep share your knowledge i am waiting for your new post check long sleeve shirts girls polo shirts kindly review and reply me

Laura said...


Nice decoration. I usually use preserved flowers or other preserved products

Sata said...

ZELIM JAVNO DA SE POHVALIM ZENI DAMI I KRALJICI KOJA MI USPESNO VRATILA PORODICU SVE POHVALE ZA NJU..EBO BROJ +381612032326 VIBER

Erlinda Kaes said...

My husband and I have been having lots of problems living together, he never gives me attention or makes me happy because he has fallen in love with another woman outside our marriage. I tried my best to make sure that my husband leaves this woman but the more I talk to him about it the more he makes me feel sad and unhappy, My marriage started leading to divorce because he no longer gives me attention. I wanted to forget him but i love him and didn't want to lose him. We have been married for years and he is all I could call a true best friend and best in all, the man that handles my problems perfectly, the man that makes sacrifices for ,my happiness. I wanted him back in my life badly and I was so confused. My Friends told me to buy books about relationships, so I went online for relationship books while I came across a spell caster called Dr Emu. I read testimonies and reviews about him so I contacted him immediately, explained my problems to him. Same day , he casted a spell for me and assured me for 2 days that my husband will return to me and to my greatest surprise the third day my husband came knocking on my door and begged for forgiveness. I am so happy that my love is back again and not only that, we are about to get married again, he proposed. I wouldn't stop talking about him. Contact him today if you need his help via email: emutemple@gmail.com and you will see that your problem will be solved without any delay. Website: https://emutemple.wordpress.com/
Social Media