Searchbar

Message

Lili Halo Decoration

Druženje sa Senjom i Lili - ovako nastaju savršene fotke trenutka

29.8.18Ako ste doma trudni, a karakterom hiperaktivniji, ne znači da vam mora biti dosadno!
Uredite stan i pozovite prijatelje na druženje. A ako vam je ta prijateljica Senja Vild, onda imate sreće da usput napravite i lijepe fotke za pamćenje.

Prije pet mjeseci izašla je kolumna Malcom u sredini iliti priča o jednom trudničkom trbuščiću. Taj trbuščić je rastao i rastao… 🙂


Na ovim slikama je negdje u 27 tjednu trudnoće. Te divne fotke je isto napravila Senja. U sljedećih nekoliko kolumni ću vam pokazati kako sam provodila trudničke dane i kako različiti fotografi ulove magične trenutke na svoj način.Jeste li pročitali jako zanimljivi članak o jednom vjenčanju i tri fotografa nedavno na Journal.hr? Senja je bila jedna od tri fotografkinje koje su sudjelovale u projektu, a kako bi je bolje upoznali postavila sam joj nekoliko pitanja.O tebi sam čitala objave u Elleu, Cosmu, talijanskom Vogueu, ali vjerujem da postoje mnogi ne toliko poznati časopisi našoj publici u kojima možemo vidjeti tvoje radove. Molim te nam reci koji su to, jer vjerujem da je svima zanimljivo zaviriti u neki novi magazin.
Radove sam slala mnogim online časopisima, a neke od njih možete vidjeti u C-heads magazineHoopDoopNakid magazineApple Pie magazine

Pratim te na Instagramu i vidim da si prisutna na jako zanimljivim izložbama i događanjima. Koje su ti nagrade i izložbe bile posebno drage u zadnje vrijeme?
Bilo je tu par samostalnih i nekoliko grupnih izložbi. Jedna od dražih mi je samostalna izložba Prvi krug, u galeriji O3one, u Beogradu. Fotografije mojih najbližih, sklopljene u cjelinu.
Posebno mjesto u mom srcu zauzima i treće mjesto na Bijenalu mlade hrvatske fotografije u Zadru i dvije nagrade na Photodays Rovinj 2015.

Svima si nam poznata po predivnim fotografijama za A’marie. Stalno si prisutna u modnoj industriji, možeš li istaknuti neke od suradnji?
Svaka suradnja mi je draga, ali i posebna na svoj način. Imala sam sreću da sam najčešće radila stvari kroz koje sam mogla provući svoju estetiku. A’marie mi je jedna od onih dream suradnji, a jako su mi bile zanimljive i s Dizajn kolektivom, Anom Mariom Ricov, Braćom Burazerima…

Iako puno radiš u modi, imaš divno oko za interijere i jako lijepo povezuješ modu i interijere. Koji ti je project bio posebno zanimljiv?
Jedan od prvih foto arhitektonskih projekata bio je hotel Bellevue (arhitekti Andrija Rusan&Jasminka Rusan, Nikolina Mikuličić, Tihomir Knezić) u Malom Lošinju. Imala sam svuda pristup dok još zgrada nije bila otvorena za javnost, tako da sam mogla slobodno istraživati i otkrivati neuobičajene vizure. Tada sam dosta naučila o fotografiranju arhitekture. Bila je to velika riba koja je privukla manje. U posljednjih godinu dana bila sam u prilici fotografirati nekoliko privatnih stanova. Naravno, svaki se razlikovao i bio poseban po nečemu.

Gdje pronalaziš inspiraciju, koje su to lijepe stvari i momenti koji te tijekom dana oduševljavaju? Jako dobro loviš emocije u pokretu i svakodnevici, vidim jer te pratim na IG stories.
Dnevno me inspirira vlastito okruženje – ljudi, sjene, zvuci…  mjesta na koja odlazim.
U stanu u kome živim nema puno svjetla, sve do golden houra koji me uvijek kreativno pokrene.

Koja mjesta i gradovi te posebno inspiriraju. Gdje bi voljela otputovati?
U Parizu sam bila samo jednom, ali taj grad ima posebno mjesto u mom srcu. Vjerojatno jer mi se čini da mu nekako pripadam, tamo mogu biti slobodna, opuštena, divlja… tamo mislim da mogu biti sve što želim. Odgovara mi francuski jezik, način života, moda, kultura, pogled na život…
Iako relativno mnogo putujem, željela bih otići u Maroko, Indiju i na Island.

Kako gledaš na društvene mreže i što sve pružaju kreativcima? 
Društvene mreže omogućavaju da se brže i lakše prikaže svoj rad velikom broju ljudi. Takve slobode i pristupačnosti prije, čini mi se, da nije bilo.
S druge strane to omogućava svakom da se predstavi, ali i nazove fotografom, umjetnikom, profesionalcem. Konkurencija je veća, ali i raznovrsnija. Ali kao toliko puta u povijesti medijskih promjena, vjerujem da će na kraju isplivati istinska kvaliteta.

DRUŽENJE I FOTKANJE ZA JEDNOG SRETNIKA/SRETNICU

Trudnoća je srećom dobro prošla i ja sam postala sretna mama dva divna dječaka. S obzirom na to koliko smo uživale u zajedničkom druženju i fotkanju, poželjela sam da i netko od vas ima ovako divne fotografije za pamćenje, savršeno uhvaćene trenutke svakodnevnog života. Zato brzo svi na Senja i LilihalodecorationInstagram profile da vidite kako do 1. rujna možete osvojiti vlastiti photo session.

Pratite me i dalje na InstagramuFacebooku i Lili Halo Decoration blogu.


Foto: Senja Vild

4 komentari:

Mac pro said...

Nice article admin thanks for share your atricle keep share your knowledge i am waiting for your new post check long sleeve shirts girls polo shirts kindly review and reply me

kissasian said...

kissanime
chia anime
soul anime
anime Gogo
Gogo anime

Kiss Anime
Watch Anime
9anime
Gogoanime
Gogo Anime

Erlinda Kaes said...

My husband and I have been having lots of problems living together, he never gives me attention or makes me happy because he has fallen in love with another woman outside our marriage. I tried my best to make sure that my husband leaves this woman but the more I talk to him about it the more he makes me feel sad and unhappy, My marriage started leading to divorce because he no longer gives me attention. I wanted to forget him but i love him and didn't want to lose him. We have been married for years and he is all I could call a true best friend and best in all, the man that handles my problems perfectly, the man that makes sacrifices for ,my happiness. I wanted him back in my life badly and I was so confused. My Friends told me to buy books about relationships, so I went online for relationship books while I came across a spell caster called Dr Emu. I read testimonies and reviews about him so I contacted him immediately, explained my problems to him. Same day , he casted a spell for me and assured me for 2 days that my husband will return to me and to my greatest surprise the third day my husband came knocking on my door and begged for forgiveness. I am so happy that my love is back again and not only that, we are about to get married again, he proposed. I wouldn't stop talking about him. Contact him today if you need his help via email: emutemple@gmail.com and you will see that your problem will be solved without any delay. Website: https://emutemple.wordpress.com/

ALIZA ACHAZYAH said...

Moje ime, Marija Josip, oblik, hrvatska Nakon 12 godina braka, suprug i ja smo se posvađali na ovaj ili onaj način dok me napokon nije napustio i preselio u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikad više neće vidjeti oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla kontrolirati bolove koji me muče u srcu, srce mi je bilo ispunjeno tugama i bolovima jer sam zaista bila zaljubljena u svog supruga. Svaki dan i noć razmišljam o njemu i uvijek poželim da mi se vrati, stvarno sam bila uznemirena i trebala mi je pomoć, pa sam potražila pomoć na mreži i naišla na web mjesto koje sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći bivšem bivšem povratku . Pa sam osjetila da bih ga trebala isprobati. Kontaktirala sam ga i rekao mi je što da radim. Učinio sam to, a onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije suprug me stvarno zvao i rekao mi da mu jako nedostajem i djeca, tako nevjerojatno !! Dakle, tako se vratio taj dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i boli koju je nanio meni i djeci. Naš je brak bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. Alabi. On je toliko moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na mreži da je dr. Alaba bio istinski i moćan čarobnjak. Uvijek ću se moliti da živi dugo vremena pomažući svojoj djeci u vrijeme potrebe, ako ste ovdje i trebate svoje bivši nazad ili je vaš suprug prešao na drugu ženu, nemojte više plakati, kontaktirajte ovaj moćni pravopisni kotačić odmah. Evo njegove adrese e-pošte za kontakt na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp putem njegovog kontakta ispod +2349039885856 Hvala dr. ALABA.
Social Media