Searchbar

Message

Lili Halo Decoration

H&M Back to School

23.8.17Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. 

So go back to school.
Vrijeme je da naše klince prebacimo iz kupaćih u novu robicu i da se prepremimo za učenje.  Bliži se rujan i povratak u školske klupe. U velike i male škole. Možda nam se svima čini teško i stresno, ali je zapravo jako lijepo. Dobili smo još jednu priliku za steći nove prijatelje i nova znanja.

Koliko god sam se veselila praznicima, toliko sam se veselila i prvom danu škole. Jedva sam čekala dobiti nove knjige, prelistavala sam ih i uživala u mirisu nove knjige. Jeste li i vi koji puta zabili nos u novu knjigu? :)

Klinci jako brzo rastu preko ljeta. Neki dan sam Tomi pokušala navući neku majicu dugih rukava od proljeća  i nije išlo :)

U suradnji s Journal.hr, imala sam priliku kod sebe doma u miru razgledati novu kolekciju iz HM-a. Snimala sam par prefora stvari za Tomu. Poprilično sam se uživila i na odjelu za curke, jako mi se dopada kombinacija suknji s bomber jaknicama. 
Pogledajte na fotkama. Vjerujem da ćete i vi nešto naći za svoje klince i ušminkati ih za prve dane.

Moj mali ove godine kreće u malu školu i moramo se ufurati u ruksake i radne stolove kroz godinu. Da se ne iznenadi kada dođe prvi dan u tvrde školske klupe :)

Puno se toga promijenilo u školama od kada sam ja bila dijete, ali emocije koje svi imaju prilikom povrata u školu su vjerujem još uvijek iste. You can do this kid!Ako i vi jedva čekate opremiti svoje klince za prvi dan škole, pet sretnih čitatelja ima priliku osvojiti H&M poklon bon u vrijednosti od 500 kuna i iskoristiti ga za kupovinu Back to school kolekcije na dječjem odjelu svih H&M trgovina u Hrvatskoj. 

Sve što morate napraviti je odgovoriti na pitanje iz koje zemlje dolazi poznati brend H&M te odgovor sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt broj) poslati na adresu ifeellucky@journal.hr do nedjelje, 27. kolovoza u ponoć. Obavezno u naslov maila napišite H&M BACK TO SCHOOL. 

Sretni dobitnici bit će objavljeni na portalu Journal.hr i na blogu Lili Halo Decoration u ponedjeljak, 
28. kolovoza 2017. godine.

Dobitnici poklon bonova za kupovinu nove H&M Back To School kolekcije su: Ivana Barić, Marija Grbić, Vesna Henjak Matijević, Marija Bratonja i Barbara Labrović. Čestitamo!

Sve artikle s fotografija pronađite na službenoj H&M stranici.


0 komentari:
Social Media