Searchbar

Message

Lili Halo Decoration

Stockholm collection by IKEA

19.6.17Jeste li već vidjeli novu Stockholmovu kolekciju by Ikea? Cure sa April and May bloga su napravile neke nove slike za IKEA-u kako bi nam pokazale kako kombinirati prekrasne proizvode od ratana iz ove zbirke s nekim drugim materijalima i bojama. Koja divna prilika i suradnja.


Stockholmska kolekcija sadrži mnoge lijepe proizvode od ratana i puno plave i bež boje. Kao stvoreno za mene i sve koji čitaju LiliHalo blog.
Rattan je prirodni i dekorativni materijal koji vidite puno u današnjim interijerima. Ovaj materijal je vrlo lako kombinirati s različitim bojama i drugim materijalima.

Kada su cure s April and May bloga pogledale raskošnu kolekciju, odlučile su kombinirati artikle s baršunom. Od moda do interijera, baršun je sada više nego trendovski.
Zbirka uključuje prekrasnu stolicu od pletiva izrađenih od ratana, uz koju dolaze i baršunasti jastučići! To je tako bitan detalj. Baršun čini izgled mnogo ekskluzivnijim.

Kao što vidite, slike su svijetle i bez previše različitih boja. Tamno plava i bež boje su savršena kombinacija za tople, ali ipak svijetle interijere. Komadi iz kolekcije Stockholm mogu se savršeno kombinirati s ovim materijalima i bojama.

Styling and photography // April and May with special thanks to Elvera from Elvs blogwho helped us during the shooting day.

0 komentari:
Social Media