Searchbar

Message

Lili Halo Decoration

New Menu Space

1.7.17


Ovo je Menu Space, nedavno završeni izložbeni prostor, ured i kafić dizajniran u suradnji s Norm Architects za dansku tvrtku MENU.
Koncept ovog prostora je da je i od gostiju. U suradnji s Norm Architects, MENU je pristupio novom prostoru na način da on bude mjesto za velike ideje, lijepi dizajn, snažne koncepte i inspiraciju, kao i za otvorenost, razmjenu znanja, suradnju i co working. Koja divna ideja i uspjeli su u tome. Bravo!

Njihov cilj je da izgrade zajednicu oko MENU Space-a. Ovo je otvoreni prostor za sve kreativce koji tu mogu misliti, raditi, susresti se i dijeliti svoje priče, ideje i procese. Tu su svi dobrodošli na kavu, sastanak ili da samo navrate i pogledaju naš dizajn i mjesto gdje radimo.
Sinergija suradnje i povremeno udruživanje na malim ili velikim projektima, nevjerovatan je poticaj za jake ideje i jedinstvene koncepte. Interijer je inspiriran industrijom i ambijentom same okoline. Nalazi se u predgrađu Kopenhagena koji okružuje luku u Nordhavnu.

Prostor je inspiriran materijalima poput betona i čelika koji se mogu vidjeti u cijelom prostoru. Upotreba prirodnih i izdržljivih materijala pruža prekrasan kontrast s predmetima i nacrtima koji popunjavaju podovi i uglovi, kažu iz Norm Architects.

Ideja MENU Space-a je da se lako može premještati i mijenjati. Kada nam u prostoru gostuju prijatelji i ljudi kojima se divimo, mi zajedno sa njima mijenjamo izgled inetrijera i time osiguravamo da uvijek imamo živopisan, kreativan i živahan prostor koji sve nadahnjuje, kaže direktor dizajna Joachim Kornbæk Engell-Hansen.

Menu Space, Hamborg plads 2, 2150 Nordhavn, Denmark
Open weekdays 8.00 – 16.00


Za sve koji će posjetiti CPH, ovo je mjesto na koje obavezno navratite po dozu kretivnosti i pozitivne energije.
0 komentari:
Social Media